Володимир Кличко став найкращим суперваговиком XXI століття, обігнавши Усика

Володимир Кличко став найкращим суперваговиком XXI століття за версією авторитетного спортивного порталу GiveMeSport. У рейтингу він обігнав іншого українця – Олександра Усика.
Український професійний боксер Володимир Кличко. Фото – apnews.com

Авторитетний спортивний портал GiveMeSport визнав українського професійного боксера, олімпійського чемпіона Володимира Кличка найкращим суперважковаговиком XXI століття.

На другому місці розташувався співвітчизник Кличка – чемпіон WBC, WBA, WBO та IBO у суперважкій вазі Олександр Усик, інформує видання «Кreschatic».

Третій рядок займає британський професійний боксер Тайсон Ф’юрі. Спортсмен мав чемпіонський бій із Володимиром Кличком у 2015 році та поєдинок з Олександром Усиком у 2024 році, за результатами якого українець став першим абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні у XXI столітті.

Четверте місце портал GiveMeSport віддав братові Володимира Кличка Віталію, який після завершення спортивної кар’єри пішов у політику і сьогодні обіймає посаду міського голови Києва.

Рейтинг GiveMeSport
Топ-10 найкращих суперваговиків XXI століття порталу GiveMeSport. Фото – givemesport.com

Раніше стало відомо, що кількість відвідувачів бою Ентоні Джошуа із Даніелем Дюбуа побила історичний рекорд Великої Британії.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *