Збожеволів на старості – російський пропагандист образив легенду світового спорту за підтримку України

Російський пропагандист Дмитро Губернієв образив легенду світового спорту, чеського воротаря Домініка Гашека за категоричну позицію щодо РФ і підтримку України.
Чеський хокеїст Домінік Гашек. Фото – spenglercup.ch

Гашек розкритикував участь спортсменів із країни-агресора і Національній хокейній лізі, що не сподобалося Губернієву. У коментарі порталу «ВсеПроСпорт» пропагандист висловився щодо заяв чеського воротаря, який одразу після початку повномасштабної війни підтримав Україну, інформує видання «Кreschatic».

Коментатор телеканалу «Матч ТВ» вважає, що легендарний хокеїст нібито просто намагається привернути до себе увагу і йому це вдається. Губернієв назвав Гашека «типовим мудаком», який «до старості почав божеволіти». Пропагандист порадив спортсмену «озброїтися ключкою» і атакувати Конгрес США чи Білий дім.

Нагадаємо, що після Олімпійських ігор у Парижі Губернієв визнав, що світовий спорт чудово себе почуває без росіян. Рупор путінського режиму заявив, що РФ потрібно докласти зусиль, щоб по-справжньому повернутися на міжнародні турніри.

Я к повідомлялося, екскапітан збірної України Анатолій Тимощук взяв участь у російському військовому аукціоні. Футболіст Олександр Алієв різко висловився на його адресу за підтримку ворога.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version