Алієв назвав «продажним собакою» Тимощука, який взяв участь у російському аукціоні

Колишній капітан збірної України Анатолій Тимощук взяв участь у російському військовому аукціоні, передавши свою футболку з автографом. Ексфутболіст київського «Динамо» Олександр Алієв різко висловився на адресу зрадника.
Колишній капітан збірної України Анатолій Тимощук. Фото – fc-zenit.ru

Напередодні ЗМІ повідомили про те, що Тимощук передав свою футболку із автографом на російський аукціон, метою якого був збір коштів для Курської області, яку продали за 700 000 рублів. Вчинок 45-річного спортсмена, який працює помічником головного тренера санкт-петербурзького «Зеніту», обурив Алієва, інформує «Kreschatic».

Тимощук із футболкою для російського аукціону. Фото – Русский Фанатский Аукцион

Дворазовий чемпіон України на своїй сторінці в Instagram зізнався, що шкодує про те, що свого часу грав в одній збірній із зрадником. Ексфутболіст київського «Динамо» назвав Тимощука «російським продажним собакою». Алієв закликав колишнього капітана збірної не забувати, що в Україні живуть його батьки.

Нагадаємо, що Тимощук відмовився засудити російське вторгнення у нашу країну. Спортсмен спромігся витиснути із себе лише одну Stories, у якій просто закликав до миру «заради наших дітей, батьків і життя на Землі».

Заклик Тимощука до миру. Фото – instagram.com/power4timo

Як повідомлялося, колишній президент УЄФА Мішель Платіні виступив із революційною пропозицією щодо змін у футболі.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version