Алекс Перейра: захоплюючий фініш та черговий захист титулу (ВІДЕО)

Перейра знову підтвердив свій статус одного з найбільш загрозливих бійців сучасності, успішно захистивши титул чемпіона UFC у напівважкій вазі.
Перейра. Фото - Forbes

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Uncrowned

На UFC 307, що відбувся у Солт-Лейк-Сіті, він переміг Халіла Раунтрі, відправивши його в нокаут у четвертому раунді. Раунтрі вдалося спочатку створити чимало проблем для чемпіона, вигравши перші два раунди на картках суддів, однак Перейра поступово захопив ініціативу та продемонстрував свою руйнівну міць. Бій завершився тоді, коли комбінація Перейри залишила Раунтрі без захисту, а його обличчя було залите кров’ю ще задовго до фінішу.

Незважаючи на складний початок, Перейра зберігав свою впевненість і холоднокровність, повільно виснажуючи суперника. З кожним раундом він нарощував тиск, що остаточно зламало Раунтрі у чемпіонських раундах. Ця перемога ще раз підкреслила домінантність Перейри, підтверджуючи його місце серед найкращих бійців UFC.

Ключовий епізод поєдинку у 4-му раунді

Інший важливий момент вечора – повернення Джуліанни Пеньї на вершину жіночого дивізіону в легкій вазі. Її перемога роздільним рішенням суддів над Ракель Пеннінгтон викликала суперечки, адже багато хто вважав, що пояс мала залишити за собою Пеннінгтон. Проте, Пенья знову стала дворазовою чемпіонкою, приєднавшись до Аманди Нуньєс у цьому досягненні.

Нагадаємо, раніше ми писали про шлях до титулу — Перейра та Томпсон у центрі уваги.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *