Джейк Пол розповів, чому вирішив піти у бокс

Бій проти Майка Тайсона обіцяє стати не лише великим викликом, але й можливістю для Пола закріпити своє місце серед професіоналів.
Джейк Пол. Фото - USA Today

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Mirror 

Джейк Пол, відомий американський блогер та боксер, опинився в центрі уваги після того, як відкрив правду про свої фінансові втрати у 2018 році. У зв’язку зі скандалом, пов’язаним із відео його брата Логана Пола про “ліс самогубців” у Японії, Джейк втратив близько $30 мільйонів. Рекламні контракти, на які він розраховував, зникли через моральні положення угод, і одна з великих угод на суму $15 мільйонів зірвалася.

Втрата доходів і репутації сильно вдарила по Джейку Полу, що призвело до важкого періоду життя, коли він перебував під впливом алкоголю та наркотиків. Роздуми про самогубство змусили його замислитися над життям. Однак згодом він знайшов сили та вирішив боротися. Переломним моментом стало рішення зайнятися боксом у 2020 році, що допомогло йому не лише відновити фізичну форму, але й повернути контроль над власним життям та кар’єрою.

Зараз Джейк Пол активно готується до свого найгучнішого боксерського поєдинку – бою з легендарним Майком Тайсоном, що відбудеться 15 листопада в Техасі. Хоча зустріч викликала чимало суперечок серед критиків, сам Пол впевнений, що цей поєдинок – його шанс увійти в історію боксу. Тепер, коли йому 27 років, він має рекорд 10 перемог і лише одну поразку, що сталася у 2023 році в бою проти Томмі Ф’юрі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що легендарний Майк Тайсон зустрінеться з Джейком Полом 15 листопада.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *