Ребров пояснив, що завадило збірній України вирвати перемогу у матчі Ліги націй із Чехією

Головний тренер збірної України Сергій Ребров оцінив гру «синьо-жовтих» у матчі Ліги націй із Чехією і пояснив, що завадило його підопічним вирвати перемогу.
Головний тренер збірної України Сергій Ребров. Фото – uaf.ua

Ребров під час пресконференції у Вроцлаві прокоментував нічию у матчі України і Чехії. Головний тренер «синьо-жовтих» похвалив своїх підопічних, пояснивши, чому вони не змогли вирвати перемогу у цій грі, інформує видання «Kreschatic» із посиланням на сайт УАФ.

За його словами, вболівальники не повинні сприймати суперництво збірної України із грузинськими, чеськими та албанськими футболістами як легку прогулянку.

Ребров зазначив, що Чехія має дуже потужну збірну, яка грала інтенсивно і постійно пресингувала «синьо-жовтих». Тому ця команда дійсно заслуговує на те місце, яке вона посіла. Тренер додав, що у українців дуже важка група і у наступних двох матчах його підопічні боритимуться за вихід у дивізіон А.

Нагадаємо, що після чотирьох турів збірна України посідає останнє місце у групі, набравши 4 очки. Наступного місяця «синьо-жовті» проведуть заключні матчі турніру – 16 листопада з Грузією та 19 листопада з Албанією.

Як повідомлялося, наступний рік стане переломним для «Манчестер Сіті», оскільки його наставник Хосеп Гвардіола може залишити клуб після завершення контракту.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *