Сер Алекс Фергюсон завершує свою еру на посаді амбасадора «Манчестер Юнайтед»

Сер Алекс Фергюсон, легендарний тренер «Манчестер Юнайтед», оголосив про своє рішення залишити посаду амбасадора клубу наприкінці сезону.
САФ. Фото - Daily Express

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на BBC

Після свого відходу з менеджерського поста в 2013 році, він залишався однією з ключових фігур клубу, представляючи «Юнайтед» на глобальному рівні.

Ця подія стала наслідком внутрішніх змін у клубі, які спрямовані на оптимізацію фінансових витрат. Нещодавно керівництво «Манчестер Юнайтед» вже скоротило понад 250 працівників, прагнучи стабілізувати бюджет та посилити інвестиції у команду. Попри це, Фергюсон, як найуспішніший менеджер в історії клубу, завжди буде бажаним гостем на «Олд Траффорд».

Зараз «Манчестер Юнайтед» перебуває у важкому становищі в Прем’єр-лізі, посідаючи 14 місце, але клуб сподівається подолати труднощі під керівництвом Еріка тен Гага, попри чутки про можливу зміну тренера. Клуб продовжує свою боротьбу за стабілізацію фінансового стану, не порушуючи правил Прем’єр-ліги, що передбачають обмеження втрат за три роки.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Ребров пояснив, що завадило збірній України вирвати перемогу у матчі Ліги націй із Чехією.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *