Сестра-суперзірка: Венус Вільямс про майбутнє в тенісі та вплив Серени на її кар’єру

На сьогоднішній день Венус продовжує брати участь у турнірах, хоч її рейтинг і знизився, вона залишається впевненою в своїх силах і прагне показати свою гру на найвищому рівні, не зважаючи на обставини.
Венус та Серена Вільямс. Фото - Yahoo

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на EXPRESS 

Венус Вільямс, відома тенісистка та семиразова чемпіонка Великого Шолома, вирішила пролити світло на свої плани щодо завершення кар’єри. Незважаючи на те, що вона не виступала на великих змаганнях з 2023 року, Венус запевняє, що не має наміру завершувати кар’єру найближчим часом.

У розмові з журналістами, вона висловила занепокоєння, що вихід на пенсію її молодшої сестри Серени спотворює уявлення про її власні наміри. Після емоційного прощання Серени з тенісом, багато хто з фанатів став вважати, що і Венус теж завершила свої виступи. Однак, як підкреслила сама тенісистка, вона досі активно бере участь у турнірах і продовжує тренуватися на високому рівні.

Венус зазначила, що не збиратиметься плакати, коли прийде час прощатися зі спортом. Вона вважає, що віддала все своїй улюбленій справі, тому, коли настане момент, переживати не буде. Це свідчить про її рішучість і сильний дух, адже для неї теніс — це не просто спорт, а й частина її життя.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Ярослава Магучіх розповіла, як на Олімпійських Іграх давала відсіч представникам російських ЗМІ.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *