Ярослава Магучіх розповіла, як на Олімпійських Іграх давала відсіч представникам російських ЗМІ

Легкоатлетка Ярослава Магучіх розповіла, як на Олімпійських Іграх у Парижі давала відсіч представникам засобів масової інформації із країни-агресора.
Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх. Фото – championat.com

Олімпійська чемпіонка в інтерв’ю виданню OBOZ.UA розповіла, що вона та її партнери по збірній на Іграх-2024 у Парижі відмовлялися давати будь-які коментарі представникам ЗМІ РФ, інформує «Kreschatic».

Магучіх відзначила роботу пресслужби олімпійської збірної України, яка відстояла право спортсменів не спілкуватися із представниками засобів масової інформації із країни-агресора. За словами 23-річної легкоатлетки, представники російських ЗМІ намагалися пробратися у медіазони.

Однак пресаташе українських спортсменів зайняла жорстку позицію, заявивши, що представники нашої збірної не будуть давати жодних інтерв’ю, якщо на них буде присутній хоч один «журналіст» із держави-терориста. Як тільки з’являлися представники російських ЗМІ, одразу роздача коментарів припинялася.

Нагадаємо, раніше олімпійська чемпіонка в інтерв’ю телеканалу розповіла, які хейтерські коментарі отримувала від співвітчизників напередодні Ігор у Парижі. Магучіх пояснила, як ставиться до негативних повідомлень на свою адресу.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *