McLaren подає апеляцію на штраф Норріса після напруженого поєдинку з Ферстаппеном

Цей інцидент додав інтриги в боротьбу за титул чемпіона, де Макс Ферстаппен продовжує збільшувати відрив у загальному заліку.
Норріс та Ферстаппен. Фото - F1

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на The Independent

Команда McLaren зуміла здивувати спортивну спільноту, подавши апеляцію на п’ятисекундний штраф, який було накладено на їхнього гонщика Ландо Норріса в рамках Гран-прі США. Це рішення стало несподіваним кроком перед черговим етапом перегонів у Мексиці, і тепер команда прагне довести, що штраф був несправедливим.

На останніх колах гонки Норріс вийшов на третє місце, витіснивши Макса Ферстаппена за межі траси. Попри насичену боротьбу та захоплюючий момент на 52-му колі, де обидва гонщики ненадовго залишили трасу, судді вирішили, що Норріс вчинив порушення, яке варте штрафу. Це рішення вплинуло на його підсумкову позицію, залишивши його за межами подіуму.

Тим часом команда McLaren вважає, що втручання суддів знівелювало чесність змагання. Команда заявляє, що обидва боліди вийшли за межі траси одночасно, і Норріс не отримав жодної переваги в цьому інциденті. У McLaren також наголосили, що попередньо не планували оскаржувати штраф, але вирішили подати апеляцію в останню мить, вважаючи рішення суддів помилковим.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Усик передав важливе послання для Трампа щодо України.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version