У Заходу закінчуються боєприпаси, Одеса – єврейське місто, а літак Пригожина ніхто не збивав – найцікавіше з виступу Путіна на «Валдаї»

Володимир Путін. Фото - meduza.io

Президент Росії Володимир Путін взяв участь у пленарній сесії ХХ засідання Міжнародного дискусійного клубу “Валдай”. Представник Кремля Дмитро Пєсков говорив, що виступ президента буде «дуже змістовний і важливий».

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на видання Медуза, Путін виступив із промовою, в якій розкритикував Захід та його «вплив у світі», розповів в черговий раз, що Росія не починала війну, а намагається її закінчити, а також розповів про своє бачення того, як має бути влаштований світ. Потім він відповів на запитання під час дискусії з іншими учасниками засідання. Пропонуємо вашій увазі приблизні тези з виступу російського диктатора, які допоможуть зрозуміти, як виглядає реальність в його свідомості.

Про мілітаризацію російської економіки

Наші видатки на оборону та безпеку зросли, практично подвоївши їх обсяг. Якщо раніше ця частка бюджету становила близько трьох відсотків, то тепер вона складає близько шести відсотків. Проте, важливо зауважити, що це не означає, що ми витрачаємо забагато грошей на військову справу і забули про соціальні потреби населення. Всі плани розвитку, досягнення стратегічних цілей та соціальні зобов’язання перед населенням, які були раніше оголошені державою, виконуються повністю.

Про військову допомогу Україні з боку Заходу

Щодо військової допомоги Україні від Заходу, важливо відзначити, що українська економіка потребує зовнішнього фінансування для стабільності. Зокрема, багатомільярдні вливання з іноземних джерел відіграють ключову роль у забезпеченні фінансової стійкості країни. Припинення цього фінансування може призвести до серйозних економічних проблем. Те ж саме стосується і системи оборони, де надходження ресурсів зовні дуже важливі. Уявіть, що завтра поставки припиняться, і залишиться лише тиждень, поки закінчаться боєприпаси. Ця ситуація стосується і західних країн, у яких закінчуються боєприпаси.

Про слова голови Євроради Шарля Мішеля, що Росія зрадила вірменський народ

Путін: Знаєте, у нас у народі кажуть: чия б кобила мичала, а твоя б мовчала.

Ведучий: Корова.

Путін: Корова, кобила — не має значення. Тварина, коротше, якась.

Про Одесу

Одеса — це, звичайно, російське місто, але трохи єврейське. Ось трохи.

Про Володимира Зеленського на засіданні парламенту Канади

Абсолютно погано виглядає те, що всі аплодують, аплодували цьому нацисту, особливо президент України, у жилах якого тече єврейська кров, єврей за національністю стоїть та аплодує нацисту. Не просто послідовнику нацистів, а саме людині, яка своїми руками знищувала єврейське населення.

Про загибель засновника ПВК Вагнера Євгена Пригожина

Щодо подій, що сталися з керівництвом приватної військової компанії, інформація щодо їхньої загибелі залишається неоднозначною. Згідно з повідомленням керівника Слідчого комітету, під час авіакатастрофи були виявлені фрагменти ручних гранат в тілах загиблих. Важливо зауважити, що зовнішнього впливу на літак не було виявлено. Результати експертизи, проведеної Слідчим комітетом РФ, підтвердили цей факт.

На жаль, експертиза на наявність алкоголю чи наркотичних речовин у крові загиблих не була проведена, хоча є інформація про виявлення великої кількості готівки та наркотиків у компанії після певних подій. Ця експертиза могла б розкрити додаткові деталі. На мій погляд, треба було провести таку експертизу.

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *