Війна в Ізраїлі: ЦАХАЛ переймає досвід російсько-української війни, готуючись до наступу на ХАМАС

Ізраїльські танки Merkava було оснащено спеціальними клітками зверху, щоб захистити їх від невеликих бомб, скинутих безпілотниками, відповідно до тактики, яка почала вперше застосовуватись під час війни в Україні
Ізраїль продовжує розгортати солдатів, танки та бронетехніку поблизу кордону з Газою в Ашкелоні. Фото - telegraph.co.uk

Про це для повідомляє «Kreschatic» з посиланням на The Telegraph.

Було помічено, що такі переобладнані танки наближаються до кордону Гази перед очікуваним наземним наступом на терористів ХАМАС.

Металеві клітки нагадують встановлену на даху броню, яка використовується російськими та українськими військами, щоб запобігти скиданню бомб із куплених у магазині безпілотників через відкриті люки або на слабкі місця.

Минулого тижня українські військові і політики неодноразово заявляли, що використання безпілотників терористами ХАМАС є явним доказом участі Росії в підготовці до раптового нападу на Ізраїль 7 жовтня.

Начальник ГУР генерал-майор Кирило Буданов, зокрема, заявив, що тактика ураження ізраїльської бронетехніки сильно повторює тактику, яку використовує Росія в Україні.

Ізраїль збирає танки та броньовану техніку на кордоні з сектором Газа напередодні, як вважають, неминучого вторгнення на територію для ліквідації ХАМАС.

Більша частина військового нарощування зосередилася навколо міста Ашкелон, неподалік від південного кордону з опорним пунктом ХАМАС.

Також раніше ми повідомляли про те, що ЦАХАЛ заявив про ліквідацію керівника військово-повітряних сил ХАМАС

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *