Ізраїль попереджає Хезболлу та посилює удари по Газі

Ізраїльські військові попередили, що підтримувана Іраном «Хезболла» ризикує втягнути сусідній Ліван у війну, оскільки ліванська міліція продовжувала обстрілювати прикордоння
Війна в Ізраїлі. Фото - rbc.ua

Також, як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Bloomberg, Ізраїль посилив авіаудари по Газі, готуючись до того, що він назвав «наступним етапом» своїх операцій, ймовірно, наземним вторгненням.

Обмежені запаси продовольства та медичних товарів почали надходити до Гази з Єгипту вперше за час війни Ізраїлю та ХАМАС, яка почалася два тижні тому, задовольнивши ключову вимогу лідерів США, Європи та арабських держав, оскільки гуманітарна ситуація на обложеній території погіршується.

Група американських сенаторів, у тому числі Ліндсі Грем і Корі Букер, продовжують свій регіональний тур після відвідин Саудівської Аравії. Їхня поїздка має на меті запобігти регіональній війні після нападу на Ізраїль ХАМАСу, який США та Європейський Союз визнали терористичним угрупованням.

Також раніше ми повідомляли про те, що Ізраїль закликав своїх громадян не їхати в десять країн, а дві з них покинути негайно

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *