Війна в Ізраїлі: ліквідація польового командира ХАМАС, наслідки ракетного удару по єгипетському місту

Ізраїльські війська провели другий обмежений рейд у сектор Газа
Армія Ізраїлю влаштувала черговий рейд у Секторі Газа з використанням піхоти та танків. Фото - slovoidilo.ua

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на The Times of Israel, вночі Ізраїль направив танки та війська в Сектор Газа для другого обмеженого вторгнення другу ніч поспіль, заявляють представники Армії оборони Ізраїлю, завдаючи ударів по оперативникам і об’єктам ХАМАС.

За словами військових, рейд поблизу району Шуджайя на сході міста Газа здійснили піхота, бойова техніка та бронетехніка, а ізраїльські безпілотники та бойові гелікоптери забезпечували повітряне прикриття.

Четверо палестинців були вбиті і щонайменше 12 отримали поранення під час нічного рейду ізраїльських військ на міста Західного берега, повідомляє офіційне палестинське інформаційне агентство Wafa.

Троє загиблих знаходились в таборі для біженців Дженін, де, за словами членів Палестинського ісламського джихаду, відбулися сутички з військами, які увійшли з бульдозерами.

Айсер Мохаммад Аль-Амер, місцевий польовий командир терористичної групи, був убитий, повідомляє PIJ.

Єгипетське видання Al-Qahera повідомляє, що всі шестеро людей, які постраждали в результаті ракетного удару по прикордонному місту Таба на Червоному морі, були виписані з лікарні.

Зазначається, що Єгипет продовжує з`ясовувати місце запуску ракети. Ракетний удар відбувся приблизно через тиждень після першої спроби єменських повстанців обстріляти Ізраїль ракетами через Червоне море.

Також, за повідомленнями палестинських ЗМІ, невеликий ізраїльський військовий дрон розбився в районі Зейтун міста Газа.

Безпілотний літальний апарат моделі Skylark виконував розвідувальну місію, коли впав з неба з поки що невідомих причин. Протягом багатьох років багато БПЛА Skylark розбивалися на ворожих територіях. При цьому терористичне угруповання ХАМАС стверджує, що володіє засобами протиповітряної оборони, які дозволяють збивати подібні БПЛА.

Читайте також: Війна в Ізраїлі: ХАМАС каже, що «битва ще не почалася», ЦАХАЛ продовжує знищувати об`єкти терористів

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *