Алла Пугачова, яка переїхала з Росії до Ізраїлю, повернулася до Москви

Співачка Алла Пугачова, яка переїхала після початку повномасштабного вторгнення військ РФ в Україну з Росії до Ізраїлю, приїхала до Москви, підтвердила уранці 3 листопада помічниця Пугачової Олена Чупракова
Катерина Ткач 927 Коментувати
Пугачова повернулася до Росії. Фото - gazeta.ru

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Meduza, увечері 2 листопада про те, що Пугачова в’їхала до Росії через прикордонний перехід у Псковській області з посиланням на джерела повідомляли, зокрема, РИА Новости та Baza.

Причину, через яку співачка приїхала до Москви, помічниця Пугачової розкривати не стала. На запитання агентства, скільки часу артистка планує провести в Москві, Чупракова сказала, що це невідомо.

Алла Пугачова покинула Росію невдовзі після того, як її чоловіка, артиста Максима Галкіна, оголосили «іноземним агентом».

Пугачова опублікувала допис на підтримку чоловіка, попросивши також зарахувати її до «до лав іноагентів своєї улюбленої країни». Пугачова заявила, що солідарна з чоловіком, який є патріотом Росії та бажає своїй країні «мирного життя» та припинення загибелі людей «за ілюзорні цілі». Допис співачки зібрав сотні тисяч лайків. Згодом співачка оголосила, що вони з Максимом Галкіним переїхали жити в Ізраїль.

Після нападу ХАМАС на Ізраїль Максим Галкін записав відео, в якому заявив, що вони з Аллою Пугачовою «відчують себе тут своїми», пишаються тим, що тепер мають відношення до такої згуртованої нації, і не збираються нікуди їхати.

До Росії Алла Пугачова, як повідомляється, приїхала без Максима Галкіна.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що росіяни не знають, за що воюють, підтримують припинення війни і хотіли б скасувати рішення про її початок: результати соцопитування в Росії

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *