Довго думали: в Білорусі через закриття Латвією пункту пропуску на кордоні заборонили ввозити пиво, каву і шкарпетки

Білоруський уряд розширив перелік товарів з Латвії, ввезення яких заборонено до країни
Катерина Ткач 646 Коментувати
Заборонили ввезення пива, кави та навіть шкарпеток - білоруська влада нарешті вигадала, чим відповісти Латвії на закриття пункту пропуску «Сілене». Фото - chayka.lv

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на білоруське видання «Зеркало», до списку потрапили деяке продовольство, продукція легпрому та будматеріали латвійського виробництва. Такий захід став відповіддю на закриття автомобільного пункту пропуску «Сілене» на кордоні з Білоруссю.

Раніше про плани ще більше обмежити імпорт не лише з Латвії, але також із Польщі та Литви «Зеркалу» розповіли в об’єднанні колишніх силовиків BELPOL.

Як сказано в повідомленні уряду, відповідні зміни внесено до Постанови «Про застосування спеціальних заходів щодо окремих видів товарів», яка забороняє ввезення та реалізацію в Білорусі низки продукції з «недружніх» країн.

Наразі чорний список поповнили окремі продукти з Латвії: кава, джеми, фруктове желе, мармелади, фрукти, горіхи, соки, води, пиво, міцні спиртні та інші напої.

Крім того, до Білорусі не можна буде ввозити колготи, панчохи, гольфи, шкарпетки, а також цеглу, блоки та аналогічні вироби з кераміки латвійського виробництва.

Розширення переліку – захід у відповідь на рішення Латвії про закриття автомобільного пункту пропуску «Сілене» на кордоні з Білоруссю

– повідомили у прес-службі уряду.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, Лукашенко придумав, як помститися «недружнім» країнам за санкції

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *