Кадиров призначив свого сина заступником міністра Чечні

Старший син голови Чечні Рамзана Кадирова Ахмат став першим заступником голови республіканського міністерства фізкультури, спорту та молодіжної політики
Катерина Ткач 618 Коментувати
Син Рамзана Кадирова обійняв посаду першого заступника міністра Чечні з фізкультури та спорту. Фото - t.me/MDaudov_95

Про це повідомив у своєму телеграм-каналі голова парламенту Чечні Магомед Даудов, опублікувавши спільне фото з Ахматом Кадировим-молодшим, інформує «Kreschatic».

Мій дорогий племінник дуже трепетно ставиться до питань, пов’язаних із молоддю. Упевнений, він на високому рівні впорається із поставленими перед ним завданнями

– написав Даудов.

Голова парламенту Чечні нагадав, що старший син Кадирова обіймав посаду голови Ради чеченського регіонального відділення Загальноросійського громадсько-державного руху дітей та молоді «Рух перших», а також є спортсменом, «за плечима якого не один виграний турнір зі змішаних єдиноборств та боксу».

Останнім часом у новинах найчастіше згадується інший син Рамзана Кадирова – Адам, який побив Микиту Журавеля – жителя Волгограда, заарештованого за звинуваченням у образі почуттів віруючих через спалення Корану. Адам Кадиров отримав звання Героя Чечні, а влада Татарстану та Карачаєво-Черкесії нагородила його орденами.

У жовтні було оголошено, що старша дочка Кадирова – Айшат – обійме посаду віце-прем’єра Чечні з соціальних питань. Айшат, яка обіймала посаду міністра культури республіки з осені 2021 року, присвоєно звання народної артистки Чечні. Ще одна дочка голови Чечні Хадіжат очолює департамент дошкільної освіти мерії Грозного. У жовтні Хадіжат отримала звання “Заслужений працівник соціальної сфери”.

Загалом у Кадирова 14 дітей, у тому числі двоє усиновлених.

Також раніше ми писали про те, що Кадиров запропонував скасувати вибори президента РФ

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *