Ядерний вибух над Сибіром – це не екстремізм: МВС Росії виправдало пропагандистку Маргариту Симоньян

Правоохоронні органи не виявили порушень законодавства РФ у заяві пропагандистки Маргарити Симоньян, яка пропонувала влаштувати ядерний вибух над Сибіром
Катерина Ткач 622 Коментувати
МВС Росії не знайшло екстремізму в словах Маргарити Симоньян, яка запропонувала влаштувати ядерний вибух над Сибіром. Фото - Sputnik

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на російське видання Meduza, про це йдеться у відповіді МВС РФ на запит депутата Мосміськдуми Євгена Ступіна.

У ході проведеної перевірки підстав для реагування відповідно до федерального закону “Про протидію екстремістській діяльності” не виявлено

– сказано в документі, копію якого Ступін опублікував у своєму телеграм-каналі.

«Звичайно, це ж не антивоєнні цінники у магазині клеїти», — прокоментував депутат, маючи на увазі антивоєнну акцію художниці Саши Скочиленко, за яку її засудили до семи років колонії.

У жовтні 2023 року Маргарита Сімоньян заявила в ефірі RT, що «десь над Сибіром», як казав її знайомий інженер-радіоелектронік, можна влаштувати «термоядерний вибух, наприклад ядерний вибух», і це не призведе до наслідків на землі. За словами Симоньян, такий вибух стане «ядерним ультиматумом», який допоможе у боротьбі із Заходом, який «руками України» намагається «задушити Росію».

Слова Маргарити Симоньян розкритикували деякі сибірські політики. Після цього пропагандистка пригрозила своїм критикам статтею про хибний донос, а також поскаржилася в поліцію на «помічника якогось депутата», який звинуватив її в тому, що вона пропонувала завдати ядерного удару по Сибіру.

Незабаром після цього російські ЗМІ масово вибачилися перед Симоньян за те, що розповіли про її заяву про вибух ядерної бомби над Сибіром.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що кремлівський патріарх Кирило заявив, що ядерну зброю створили за божим промислом

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *