ООН вимагає від Росії повідомити, де знаходиться Навальний: вже два тижні ніхто не знає де він

Комітет з прав людини ООН вимагає від влади Росії надати інформацію про місцезнаходження та стан здоров'я Олексія Навального
Комітет з прав людини ООН вимагає від Росії пояснити, де знаходиться Навальний. Фото - meduza.io

Про це написала голова російського ФБК Марія Пєвчих, інформує «Kreschatic». Крім цього, ООН вимагає терміново допустити до Навального адвокатів.

З проханням допомогти у встановленні місцезнаходження Навального, як випливає з опублікованої Пєвчих відповіді організації, до ООН соратники політика звернулися 13 грудня.

В адвокатів, родичів та соратників політика немає з ним зв’язку з 6 грудня. Перші кілька днів його адвокатів не пускали до колонії під різними приводами, після чого суд заявив, що Навальний «вибув за межі Володимирської області» 11 грудня, не уточнивши, куди саме.

18 грудня суди, які розглядають позови Олексія Навального через умови утримання у колонії, призупинили розгляд справ до «встановлення місцезнаходження» політика. До цього російська федеральна служба виконання покарань кілька разів не виводила політика на засідання по відеозв’язку, пояснюючи це «проблемами з електрикою».

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Олексій Навальний зник: влада РФ мовчить, соратники політика шостий день не знають де він і що з ним

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *