В НАТО відреагували на масштабні ракетні удари РФ по Україні, згадавши про Польщу

В Мережі з’явилася інформація про те, що в Північноатлантичному Альянсі відреагували на масовані ракетні атаки країни-терориста Російської Федерації на Україну.
Фото - LB.UA

Як інформує «Хрещатик» з посиланням на «Європейську правду», в повідомленні Організації північноатлантичного договору йдеться про те, що вони засуджують такі дії Росії. Також в НАТО додали, що вони будуть стояти пліч о пліч з Україною, продовжуючи її підтримувати та захищати «кожен сантиметр Польщі».

Дослівно з заяви представників Альянсу:

Північноатлантичний Альянс рішуче засуджує дії росіян, а саме їх ракетні та безпілотні атаки на цивільне населення України, на селища та міста. Це чергова демонстрація спроби Путіна зламати рішучість Української держави. Проте в нього нічого не вийде, йому не вдасться це зробити.  

Окрім того, в Організації північноатлантичного договору зазначили, що члени НАТО вже встигли надати Києву широкий спектр систем ППО, а також віддані подальшому зміцненню її обороноздатності.

В організації додали, що НАТО продовжує надавати підтримку Україні для самозахисту від агресивного нападу РФ. Ми стоятимемо поруч з Україною стільки часу, скільки буде потрібно.

Окрім того, в пресслужбі НАТО згадали і про ситуацію в Польщі, а також загрозу, яку несе для сусідніх з Україною війна, розпочата Путіним.

Таким чином, в НАТО відзначили, що Альянс посилює власну присутність і готовність від Чорного до Балтійського моря, втому числі і в Польщі. Хоча Польща вже і так має понад десять тисяч військовослужбовців НАТО і значний військовий потенціал, в тому числі і авіацію Альянсу, які захищають польське небо.

Нагадаємо, раніше на масивні ракетні обстріли України відреагував Володимир Зеленський.

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *