У віці 78 років померла теща Дональда Трампа

Мати Меланії Трамп, померла, повідомила колишня перша леді у вівторок у соцмережі Х. Їй було 78 років
Віктор і Амалія Кнавс, батьки Меланії Трамп, у Білому домі в січні 2020 року. Фото - The Washington Post

Амалія Кнавс була сильною жінкою, яка завжди поводилася з витонченістю, теплом і гідністю. Ми будемо сумувати за нею надзвичайно і продовжуватимемо шанувати та любити її спадщину.

написала Меланія Трамп.

Як повідомляє «Kreschatic», причина смерті не була одразу оголошена, але колишній президент Дональд Трамп сказав присутнім на новорічній вечірці, що Кнавс «дуже хвора» і що його дружина була відсутня на цьому зібранні, щоб бути з нею.

У короткій заяві в соціальних мережах Дональд Трамп сказав, що це «дуже сумна ніч для всієї родини Трампа».

Вона була неймовірною жінкою, і ми будемо сумувати за нею!

– написав він.

Кнавс народилась 9 липня 1945 року в Юдендорф-Штрассенгелі, Австрія. Вона працювала викрійником на текстильній фабриці, а її чоловік Віктор, батько Меланії Трамп, був автодилером і шофером. До переїзду до Сполучених Штатів вони жили в Словенії.

Амалія Кнавс
Фото – The Washington Post

Подружжя отримало американськие громадянство у серпні 2018 року після багаторічного імміграційного процесу, під час якого вони вперше стали легальними постійними мешканцями, завдяки процесу возз’єднання сім’ї, який сам Дональд Трамп висміяв як «ланцюгову міграцію» та запропонував скасувати під час перебування на посаді президента. Про це тоді повідомила Washington Post.

Він мав на увазі давню політику, спрямовану на те, щоб громадянам США було легше спонсорувати своїх батьків, братів і сестер для легального проживання в Сполучених Штатах.

Також раніше ми писали про те, що Трампа звинувачують у фашистській риториці після його заяви, що іммігранти «отруюють кров нашої країни»

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *