Президентство Трампа може стати великою перемогою для світу – Борис Джонсон виступив з дивними заявами

Борис Джонсон підтримав кампанію з переобрання Дональда Трампа. Колишній британський прем’єр-міністр, який обіймав посаду одночасно з паном Трампом протягом 13 місяців між 2019 і 2021 роками, сказав, що вірить, що той продовжуватиме підтримувати Україну США, і похвалив його «готовність застосувати силу» та «чисту непередбачуваність»
Колишній прем’єр-міністр Британії вважає, що підтримка України з боку США продовжиться, і хвалить «готовність колишнього президента застосувати силу». Фото - telegraph.co.uk

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Telegraph, у статті для Daily Mail Джонсон сказав, що перспектива другого президентства Трампа викликала «верески» з боку «західної ліберальної інтелігенції».

В той же час Дональд Трамп впевнено лідирує в республіканських праймеріз, перемігши на кокусах в Айові на початку цього тижня і ставши фаворитом, щоб повторити цю перемогу в Нью-Гемпширі у вівторок.

Його головний суперник у штаті Ніккі Гейлі здійснила низку нападок на колишнього президента, в той час як він неправдиво стверджував, що вона не має права балотуватися в Білий дім через її індійське походження.

Хоча жоден із штатів не має достатньої кількості населення, щоб вплинути на висунення будь-якого кандидата, вважається, що вони мають непропорційний вплив на перегони, оскільки вони голосують першими.

Розумні люди бачать, що Трамп насправді не є потенційним диктатором, і вони почали обурюватися тим, що виглядає як хитрощі, спрямовані на те, щоб позбутися його як кандидата.

– написав пан Джонсон.

Чим шаленіші спроби його «відмінити», тим сильнішим він стає. Чим запекліше його вороги ведуть проти нього дії, тим більш нестримним він здається.

Борис Джонсон сказав, що вірить, що Трамп продовжуватиме підтримувати Україну США через його постачання країні боєприпасів у 2019 році після того, як Росія вторглася на Кримський півострів у 2014 році.

Саме Дональд Трамп дав українцям ту протитанкову зброю Javelin, яка була такою ціною для українців у битві за Київ, і принаймні частково завдяки цьому сміливому рішенню Трампа українці змогли приголомшити світ і змусити армію Путіна бігти від української столиці.

– додав він.

Тож, що б вони зараз не говорили про президента Трампа, я не можу повірити, що він захоче увійти в історію як президент, який покинув країну, яку він уже помітно допоміг зберегти вільною.

Дональд Трамп
Фото – telegraph.co.uk

Сам Трамп раніше заявляв, що припинить війну в Україні за «один день», якщо його переоберуть, що було розцінено як заклик до врегулювання шляхом переговорів, які могли б призвести до того, що Росія зможе постійно контролювати частину української території.

Джонсон сказав, що Захід буде «сильнішим» за президентства Трампа, тому що він «вимагатиме, щоб європейці платили більше за власну оборону», зміцнюючи арсенал НАТО.

Усім моїм високопоставленим друзям, які виступають проти Трампа, я кажу: заспокойтеся, люди. Чим більше ви будете хвилюватися, тим рішучішими будуть його прихильники, і перемога Трампа продовжуватиме переходити від можливості до ймовірності і до закріпленої впевненості.

Нам усім потрібно подорослішати і звикнути до перспективи. Якщо він вчинить правильно і підтримає українців – а я вірю, що так і буде – президентство Трампа може стати великою перемогою для світу

– сказав він.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Трампа звинувачують у фашистській риториці після його заяви, що іммігранти «отруюють кров нашої країни»

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *