Пєсков заявив, що ніякої російської пропаганди не існує, і звинуватив Захід в тиску на «неугодні ЗМІ»

Речник Кремля Дмитро Пєсков у вівторок розкритикував європейські застереження щодо «російської пропаганди», заявивши, що все, що суперечить мейнстрімовому наративу, тепер Захід позначає як пропаганду
Кремль відкидає застереження Європи щодо «російської пропаганди». Фото - росЗМІ

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Reuters, Пєскова запитали про понеділкову зустріч міністрів закордонних справ Франції, Німеччини та Польщі, на якій вони попередили про сплеск російської пропаганди в європейських країнах напередодні червневих виборів до Європарламенту.

У розмові з журналістами речник Кремля зазначив:

Зараз очевидно, що будь-які джерела, ЗМІ чи матеріали з Інтернету, які не відповідають критеріям, не працюють в інформаційному мейнстрімі і намагаються висвітлювати події з різних боків, негайно визнаються інструментами пропаганди. Це абсолютно суперечить ідеалам вільної преси і вкотре демонструє готовність влади карати неугодні ЗМІ. Таке зараз часто трапляється в Європі.

пєсков
Фото – rbc.ua

Західні країни неодноразово звинувачували російські спецслужби у використанні соціальних медіа та Інтернету для поширення неправдивої або оманливої інформації, щоб підірвати їх, просувати Росію або намагатися вплинути на громадську думку з метою зниження підтримки України в війні проти Росії.

Також раніше ми писали про те, що в Росії отруїли пропагандиста Антона Красовського, який закликав до геноциду українців та вбивств українських дітей

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *