В російському Бєлгороді пролунали вибухи: Міноборони РФ заявляє про ракетну атаку

Білгород потрапив під ракетний обстріл, повідомляють місцеві телеграм-канали
У Бєлгороді потрапив під обстріл торговий центр. Є загиблі та поранені. Фото - росЗМІ

Як повідомляє «Kreschatic», телеграм-канал «112» написав, що внаслідок ракетного удару загинуло четверо людей, ще семеро постраждали. Mash пише про шість загиблих та десять постраждалих. За даними каналу, уламки ракети впали на торгівельний центр та на територію школи.

Пропагандистський канал “РИА Новости” з посиланням на свого кореспондента повідомляє, що торговий центр отримав сильні ушкодження.

обстріл Бєлгорода
Фото – росЗМІ

Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков повідомив, що у Бєлгороді та Бєлгородському районі запущено сирену ракетної небезпеки. Незабаром Міноборони Росії заявило, що Україна намагалася завдати удару по території Росії із застосуванням реактивної системи залпового вогню RM-70 «Вампір». За версією Міноборони, засоби ППО знищили над Бєлгородською областю 14 реактивних снарядів. Про наслідки атаки та жертви у повідомленні військового відомства нічого не йдеться.

Губернатор Курської області Роман Старовойт повідомив, що в Бєлгороді «багато жертв — убитих і поранених». Їхнє число він не назвав. Влада Бєлгородської області про сам обстріл і його наслідки поки не повідомляла.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в російському Бєлгороді почалася евакуація мешканців

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *