В РФ повідомили про наслідки масованої атаки БПЛА по чотирьох російських регіонах

У ніч на 9 березня російські засоби протиповітряної оборони нібито перехопили та знищили 47 безпілотників у чотирьох регіонах Росії
Міноборони РФ повідомило, що ППО нібито збило 47 безпілотників у чотирьох російських регіонах. Фото - rbc.ua

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на видання Meduza, про це прозвітувало Міноборони РФ, традиційно звинувативши в атаці «київський режим». Місцеві телеграм-канали пишуть, що атака БПЛА тривала одну чи півтори години. Російські військові нібито збили українські безпілотники над територіями Білгородської (один дрон), Курської (два безпілотники), Волгоградської (три дрони) та Ростовської (41 безпілотник) областей.

Губернатор Ростовської області Василь Голубєв розповів, що внаслідок масованої атаки безпілотників на Таганрог поранення отримав співробітник МНС, який брав участь в усуненні наслідків на землі. Що це за наслідки він не уточнив. За словами Голубєва, російські ППО також збили кілька безпілотників на підльоті до міста Морозовська за 230 кілометрів від Ростова-на-Дону.

атака БПЛА
Уламки збитого безпілотника. Фото – російські тг-канали

Російські телеграм-канали пишуть, що у Ростовській області атака БПЛА була спрямована на територію авіаційного підприємства, яке входить до складу науково-технічного комплексу імені Берієва. Цей завод серед іншого займається ремонтом та модернізацією літаків-розвідників А-50.

У Курську уламки збитого безпілотника впали на дах однієї з міських поліклінік, пошкодивши 22 квадратні метри покрівлі, розповів губернатор Курської області Роман Старовойт. З його слів, постраждалих немає.

Губернатор Волгоградської області Андрій Бочаров заявив, що сили ППО відбили усі атаки українських безпілотників у регіоні за останні дві доби. За його словами, жертв та руйнувань немає.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що російська нафтопереробна галузь несе значні збитки через атаки українських безпілотників

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *