Ми повинні увійти в Рафах, щоб знищити ХАМАС, у нас немає вибору – заява колишнього прем’єр-міністра Ізраїлю

В інтерв'ю CNN колишній прем'єр-міністр Нафталі Беннетт підтримує офіційну позицію Ізраїлю про те, що військова операція в Рафаху необхідна для ліквідації терористичного угруповання ХАМАС
Солдати Армії оборони Ізраїлю діють у секторі Газа 14 березня 2024 року. Фото - Israel Defense Forces

Майже кожен ізраїльтянин розуміє, що ми повинні взяти Рафах, якщо хочемо, щоб ХАМАС пішов. Якщо ми не знищимо їх повністю, вони відновляться.

– каже Беннет.

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Times of Israel, він додав, що один мільйон мирних жителів, які ховаються в південному місті, можуть бути переміщені на «територію на північ від Хан-Юніса».

ХАМАС
Нафталі Беннет під час інтерв`ю. Фото – twitter.com/naftalibennett

Відповідаючи на запитання про повідомлення про те, що Білий дім намагається відмовити прем’єр-міністра Біньяміна Нетаньяху від цього кроку, він відповів:

Ізраїль – це динамічна демократія, і ні для кого не секрет, що в Ізраїлі відбуваються масові заворушення у зв’язку з політичною ситуацією… але, відповідно, переважна більшість ізраїльтян підтримує цю мету, і мета полягає в тому, щоб знищити ХАМАС – тому у нас справді немає іншого вибору.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що колишній прем’єр-міністр Ізраїлю звинуватив Нетаньяху в використанні заручників задля власного іміджу

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *