Черговий російський літак здійснив «жорстку посадку» в РФ: є постраждалі (ФОТО)

Літак авіакомпанії Utair, що прямував з аеропорту Сабетта, здійснив жорстку посадку за два кілометри від аеропорту Утренний в Ямало-Ненецькому автономному окрузі
Літак Ан-26 здійснив жорстку посадку поряд з аеропортом у Ямало-Ненецькому окрузі. Фото - росЗМІ

Прес-служба Уральської транспортної прокуратури пише, що інцидент стався близько 13:40 мск. У Росавіації повідомили, що російський літак мав на борту 41 людину – п’ять членів екіпажу та 36 пасажирів.

російський літак
Фото – росЗМІ

Як повідомляє «Kreschatic», пізніше в прес-службі Utair заявили ТАРС, що пасажир і два члени екіпажу отримали травми, їм надано медичну допомогу. «Літак Ан-26 здійснив посадку при метеоумовах, що різко погіршилися: туман, сильний вітер. Усіх пасажирів і членів екіпажу евакуйовано до будівлі аеровокзалу», — сказав співрозмовник агентства.

російський літак
Фото – росЗМІ

У СК Росії повідомили, що за фактом події було організовано процесуальну перевірку. «З’ясовуються всі обставини та причини події. Після проведення всіх необхідних перевірочних дій буде ухвалено процесуальне рішення», – додали у відомстві.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Афганістані через відмову одразу двох двигунів впав і розбився російський літак

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *