Новоросійськ в ніч на 3 червня атакували морські дрони, місцева влада закрила пляжі

У ніч на 3 липня в Чорному морі в районі Новоросійська нібито було знищено два українські безекіпажні катери, які прямували в напрямку Новоросійська
У Новоросійську повідомили про атаку морських дронів. Фото - СБУ

Про це заявили в Міноборони Росії, пише видання Meduza. Про відбиття атаки безекіпажних катерів повідомив також голова міста Андрій Кравченко. Рух у районі міської набережної було тимчасово обмежено. Після скасування повітряної тривоги Кравченко попередив, що через обстеження акваторії бухти буде закрито входи на пляжі та набережні.

Як повідомляє «Kreschatic», жителів попросили утриматися від відвідування пляжних територій, набережної та «рекреаційних зон уздовж урізу води».

Крім того, протягом ночі кілька російських регіонів атакували безпілотники. Міноборони РФ заявило, що п’ять дронів було знищено над Білгородською областю, чотири — над Брянською та один — над Московською.

Губернатор Брянської області повідомив, що два українські безпілотники були збиті над Карачівським районом і ще по одному — над Трубчевським та Комаричським районами. Постраждалих та руйнувань, за його словами, немає.

Глави Білгородської та Московської областей про наслідки атак не повідомляли.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що дрони атакували НПЗ в Ростовській області і нафтобазу у Бєлгородській

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version