Нетаньяху погодився обговорити пропозиції ХАМАС про припинення вогню та звільнення заручників

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху скличе у четвер ввечері засідання свого кабінету безпеки для обговорення пропозицій ХАМАС щодо можливої ​​угоди про припинення вогню в Газі
Сонце заходить над Газою, якщо дивитися з кордону з Ізраїлем. Фото - Reuters

Про це агентству Reuters повідомило джерело в офісі Нетаньяху. Перед засіданням кабінету Нетаньяху проведе консультації зі своєю командою з переговорів про припинення вогню, також повідомило джерело.

Як повідомляє «Kreschatic», раніше стало відомо, що Ізраїль вивчає відповідь на пропозицію ХАМАС, яка включатиме угоду про звільнення заручників і припинення вогню в Газі, згідно із заявою ізраїльського розвідувального агентства Моссад.

«Посередники угоди передали схему угоди щодо звільнення заручників від переговорної групи ХАМАС. Ізраїль вивчає відповідь і відповість посередникам», — йдеться в заяві, оприлюдненій офісом прем’єр-міністра Біньяміна Нетаньяху від імені Моссада.

Раніше посередники, включаючи Єгипет, Катар і Сполучені Штати, протягом кількох місяців намагалися забезпечити припинення вогню та звільнення 120 заручників, що залишилися в Газі, але їхні зусилля зайшли в глухий кут.

Також ми писали про те, що Нетаньяху не хоче припиняти війну, щоб не втратити посаду і уникнути судового переслідування за корупцію

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *