В ніч на 15 липня безпілотники атакували Крим та регіони Росії: стали відомі наслідки

Міністерство оборони РФ повідомило, що в ніч на 15 липня російські засоби ППО «знищили та перехопили 22 українські безпілотники»
У Липецькій області під удар потрапила електропідстанція. Фото - ілюстративне

За заявою відомства, 15 дронів знищили над Брянською областю, один — над Липецькою областю та шість — над анексованим Кримом.

Як повідомляє «Kreschatic», губернатор Липецької області Ігор Артамонов написав у телеграм-каналі, що безпілотник упав на територію електропідстанції у Становлянському муніципальному окрузі. «На місці падіння працюють працівники правоохоронних органів. Жертв немає. Роботу електропідстанції не порушено», — заявив глава регіону.

У Брянській області, судячи з численних повідомлень губернатора Олександра Богомаза, російські засоби ППО за ніч знищили 17 безпілотників. У всіх випадках губернатор заявив, що «постраждалих та руйнувань немає».

Призначений Росією «голова» анексованого Севастополя Михайло Развожаєв повідомив, що один безпілотник збили у районі мису Фіолент, уламки впали на території приватного будинку. За словами Развожаєва, постраждалих немає.

У Курській області кошти ППО збили безпілотник у Залізногірському районі, повідомив голова регіону Олексій Смирнов. Про наслідки на землі він не говорить.

В Орловській області, як заявив голова регіону Андрій Кличков, вранці засоби радіоелектронної боротьби знешкодили український безпілотник на території Орловського муніципального округу. Постраждалих та пошкоджень немає, повідомив губернатор.

Також уночі небезпеку атаки БПЛА оголошували у Білгородській області. Регіональна влада не повідомляла про наслідки.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Безпілотники в ніч на 9 липня атакували шість регіонів Росії: палала нафтобаза та електропідстанції

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version