Морські дрони та ударні БПЛА в ніч на 18 липня атакували Новоросійськ та Крим (ВІДЕО)

Новоросійськ перебував під атакою безекіпажних катерів вранці 18 липня, повідомив глава міста Андрій Кравченко
У Міноборони РФ заявили, що знищили десять безекіпажних катерів. Фото - скріншот з відео u24.gov.ua

Як повідомляє «Kreschatic», близько п’ятої ранку Кравченко написав у телеграм-каналі, що через атаку в Новоросійську звучить сирена. Він закликав мешканців першої берегової лінії сховатись у кімнатах, де вікна не виходять на море. О 7:24 ранку він повідомив, що сигнал атаки безекіпажних катерів скасовано, а мешканцям Новоросійська нічого не загрожує. Про наслідки атаки не повідомляється.

Морський безпілотник також намагався атакувати Севастополь, повідомив призначений Росією «голова» анексованого міста Михайло Розвожаєв. «Гучні звуки, які було чути в місті, — це наші військові відбили спробу атаки надводного безпілотника. БЕК знищено», – заявив Развожаєв. Інших подробиць він не навів.

Український телеграм-канал «Крымский ветер» повідомив із посиланням на підписників, що у Севастополі чули вибухи та стрілянину в районі Козачої бухти. Телеграм-канал також опублікував відео, на якому, як стверджується, показано, як російські військові відбивають атаку морського дрону.

За даними «Кримського вітру», вибухи також чули біля селищ Мирне та Новоозерне у Криму.

У Міноборони РФ повідомили, що протягом ночі чергові вогневі засоби в акваторії Чорного моря знищили десять українських безекіпажних катерів, які, згідно з заявою відомства, прямували у напрямку Кримського півострова.

Крім того, як додали в міністерстві, чергові засоби ППО нібито знищили та перехопили над Кримом 33 безпілотники літакового типу.

У Міноборони РФ додали, що вночі ППО збили два безпілотники в небі над Брянською областю. Губернатор регіону Олександр Богомаз заявив, що дрони збили над Брянським районом, за його словами, постраждалих та руйнувань немає.

Також раніше ми писали про те, що Новоросійськ в ніч на 3 червня атакували морські дрони, місцева влада закрила пляжі

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *