Нарендра Моді планує відвідати Україну

Прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді готується до важливого дипломатичного візиту до Польщі та України, який відбудеться з 21 по 23 серпня. 
Нарендра Моді. Фото - EADaily

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на The Economic Times

Візит Моді до Варшави стане історичним, оскільки вперше за понад чотири десятиліття прем’єр-міністр Індії відвідає Польщу. Незважаючи на тривалу паузу в офіційних візитах такого рівня, Польща залишається ключовим партнером Індії в Центральній та Східній Європі, особливо у сферах торгівлі та інвестицій.

Після зустрічей у Варшаві, прем’єр-міністр Індії планує провести півдня в Києві, де відбудуться перемовини з українською стороною. Цей візит демонструє прагнення Індії відігравати активнішу роль у міжнародній політиці та підтримці діалогу в регіоні. Ця поїздка має на меті сприяти діалогу та пошуку дипломатичних рішень у контексті російської агресії проти України. 

Напередодні візиту заступник радника з національної безпеки Індії Паван Капур вже відвідав Київ, де обговорив ключові аспекти майбутнього візиту Моді та можливі шляхи зміцнення співпраці між Індією та Україною.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді вперше після початку повномасштабної війни їде до Москви

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *