Кремль підтримав оновлення ядерної доктрини

Речник Кремля Дмитро Пєсков у середу, 4 вересня, оголосив про намір Росії переглянути свою ядерну доктрину, посилаючись на зміну глобальної ситуації.
Пєсков. Фото - РБК

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Корреспондент 

Він підкреслив, що актуалізація доктрини є відповіддю на сучасний порядок денний і на дії колективного Заходу, які, на його думку, викликали нинішні проблеми в сфері безпеки.

Пєсков вказав на те, що продовження агресивної політики та відмова від діалогу з боку Заходу, а також події в Україні, сприяють погіршенню безпекової ситуації в Європі. Він зазначив, що ці фактори негативно впливають на інтереси і безпеку Росії, а їх наслідки враховуються при формулюванні нових пропозицій у Москві.

Окрім цього, раніше заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков повідомив про намір змінити ядерну доктрину Росії, базуючи ці зміни на аналізі конфліктів останніх років і ескалаційного курсу Заходу в контексті війни Кремля проти України. За його словами, ці зміни є необхідними для адекватної реакції на сучасні виклики і загрози.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що після смертоносної повені у Північній Кореї Кім Чен Ин стратив десятки чиновників за “нехтування обов’язками”.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *