Стало відомо, хто переміг на дебатах Трампа і Гарріс: результати опитування CNN

Учасники опитування CNN заявили, що на дебатах із Трампом перемогла Гарріс
Дональд Трамп та Камала Гарріс провели дебати. Фото - Reuters

На думку учасників опитування, проведеного CNN серед зареєстрованих виборців, віце-президент США Камала Гарріс справляла на дебатах у Філадельфії сильніше враження, ніж кандидат у президенти Дональд Трамп. Таку думку висловили 63% респондентів.

Як повідомляє “Kreschatic“, після попередніх дебатів, у яких брав участь чинний президент Джо Байден, 67% учасників аналогічного опитування заявили, що краще виступав Трамп.

У ніч на 11 вересня в США відбулися перші (а швидше за все, й останні) дебати між Камалою Гарріс та Дональдом Трампом. Фото – CNN

При цьому голоси респондентів у відповідь на запитання, хто з претендентів на пост президента краще розуміє їхні потреби, розділилися майже порівну: 44% відповіли, що Гарріс, а 40%, що Трамп. З економічними завданнями, вважають більшість учасників опитування, Трамп упорався б краще, ніж Гарріс (55% проти 35%).

4% учасників опитування сказали, що після дебатів змінили свою думку про те, за кого голосуватимуть, а 14% респондентів заявили, що замислилися над цим. 82% тих, хто взяли участь в опитуванні, повідомили, що, як і раніше, збираються голосувати за того кандидата, якому вони віддавали перевагу перед дебатами.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Трамп випереджає Гарріс на один пункт у національному опитуванні

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version