Третіх дебатів не буде – Дональд Трамп відмовився від повторної зустрічі з Камалою Гарріс

Кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп відмовився від повторних дебатів із суперницею від демократів, чинним віце-президентом Камалою Гарріс
У ніч на 11 вересня в США відбулися перші (а швидше за все, й останні) дебати між Камалою Гарріс та Дональдом Трампом. Фото - CNN

Коли боксер програє бій, перші слова, які він вимовляє: „Я хочу реванш“. Опитування ясно показують, що я виграв дебати у Камали Гарріс, радикального лівого кандидата від демократів, і вона негайно вимагала проведення нових. Третіх дебатів не буде!

написав Трамп в соцмережі Truth Social.

Як повідомляє “Kreschatic“, політик звинуватив Гарріс та президента США Джо Байдена у тому, що вони «зруйнували країну». За його словами, «проблеми, спричинені Камалою та Джо», вже детально обговорювалися під час дебатів Трампа з ними.

Трамп зазначив, що Гарріс «не з’явилася на дебати на Fox і відмовилася виступати на NBC та CBS». За його словами, віце-президенту слід «зосередитися на тому, що вона мала зробити за минулі майже чотири роки».

У червні Дональд Трамп провів дебати проти чинного президента США Джо Байдена. Той провалив їх і змушений був вийти із президентських перегонів. Натомість кандидатом від Демократичної партії США стала віце-президент Камала Гарріс.

Дебати між Гарріс та Трампом відбулися 11 вересня. Учасники опитування CNN та аналітики, зокрема лояльно налаштовані до республіканців, вважають переможцем кандидатку від демократів. За інформацією The New York Times, соратники Трампа також вважають, що він програв.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що хто переміг на дебатах Трампа і Гарріс: результати опитування CNN

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version