Трамп дякує Байдену та Гарріс за підтримку, але не припиняє критику

Обидва політики, за словами Трампа, виявили турботу і ввічливість під час телефонних дзвінків, однак це не змінило його політичного настрою.
Дональд Трамп. Фото - Reuters

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Yahoo News

Колишній президент США Дональд Трамп висловив вдячність президенту Джо Байдену та віце-президенту Камалі Гарріс за їхні звернення після інциденту, що стався з ним на полі для гольфу у Флориді. 

Трамп, виступаючи на заході у Флінті, штат Мічиган, зазначив, що хоч і оцінив цей жест, однак визнав, що почуття доброти з боку опонентів робить складнішим його політичну критику на їхню адресу. Байден і Гарріс, на думку Трампа, виявили людяність у моменти особистої взаємодії, проте це не змінює його політичних поглядів на необхідність повернення влади республіканцям.

Попри такі теплі моменти, Трамп продовжує звинувачувати демократичну адміністрацію у тому, що вони, як він стверджує, продовжують кампанію проти нього, звинувачуючи його у спробі скасування результатів виборів. Проте Трамп рішуче налаштований на перемогу у майбутніх виборах, наполягаючи на тому, що США потребують нових лідерів, яких би поважали як у середині країни, так і за її межами.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Колишній очільник МЗС Польщі звинуватив уряд Туска у веденні «політики гієни» щодо України.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version