63 мільйони доларів від Маска: підтримка Трампа та республіканців у ключових штатах

Відомий мільярдер Ілон Маск вирішив суттєво підтримати політичну кар'єру Дональда Трампа, виділивши 63 мільйони доларів через політичну організацію America PAC.
Маск та Трамп. Фото - NBC

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Politexpert

Відомий мільярдер Ілон Маск вирішив суттєво підтримати політичну кар’єру Дональда Трампа, виділивши 63 мільйони доларів через політичну організацію America PAC. Ця група має на меті активізувати виборців, проводячи особисті зустрічі та співпрацюючи з місцевими громадами. 

На сьогодні America PAC вже почала набір волонтерів для проведення агітаційних кампаній у ключових штатах, зокрема в Мічигані та Нью-Йорку. Головне завдання волонтерів полягає в реєстрації нових виборців та підтримці кандидатів, які виступають за вільний ринок і меритократію.

Інвестиції Маска у Трампа не є випадковими. Його погляди на свободу слова та економічну незалежність знаходять відгук у республіканців, а критика бюрократичних структур, що заважають розвитку важливих ініціатив, таких як космічна програма, лише посилює його позиції. Маск вважає, що перемога демократів може загрожувати його амбітним планам щодо колонізації Марса, що робить його активну участь у політиці особливо актуальною.

Крім того, така підтримка може принести економічні вигоди його бізнесу. Трамп уже висловлював намір пришвидшити розвиток американських космічних програм, що, безсумнівно, співпадатиме з інтересами Маска.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Трамп продовжує уникати деталей свого плану щодо економічного зростання.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *