Скандал навколо P. Diddy: хто він і чому весь інтернет на вухах

Нещодавно увагу громадськості привернуло затримання відомого репера Шона Комбса, більш відомого під псевдонімом P. Diddy.
P. Diddy. Фото - BBC

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на 24 Канал

54-річного артиста звинувачують у низці серйозних злочинів, включаючи сексуальну експлуатацію, сутенерство та створення злочинної мережі. Адвокат Diddy назвав це “несправедливим судовим переслідуванням”, проте подробиці справи виглядають вражаюче.

Дослідження справи розпочалися ще в березні, коли федеральні агенти провели обшуки в будинках Diddy в Майамі та Лос-Анджелесі. Вся справа почалася після заяви його колишньої дівчини Кэссі Вентури, яка подала позов у листопаді 2023 року, звинувативши репера в актах домашнього насильства. Як стало відомо, до справи долучилися ще кілька жінок, що висунули аналогічні звинувачення.

Крім сексуальної експлуатації, правоохоронці виявили у помешканні Diddy велику кількість лубрикантів та навіть дитячого масла, що викликало додаткові запитання щодо справжньої мети цих “запасів”. На цьому фоні згадуються його легендарні “білі вечірки”, які, на думку деяких джерел, перетворювались на сцени сексуальних оргий.

Серед можливих жертв виявилися не лише звичайні люди, а й світові знаменитості. Досліджуючи минуле Diddy, деякі з них почали говорити про його підозрілі зв’язки з молодими артистами, такими як Джастін Бібер і Ашер, які свого часу перебували під його опікою.

У суспільстві виникають численні теорії щодо зв’язку Diddy з таємницями музичної індустрії, включаючи можливу причетність знаменитостей на кшталт Бейонсе та Jay-Z до загибелі інших відомих артистів. Цей скандал продовжує розвиватися, і тепер прокурорам належить розібратися в складних звинуваченнях, що пов’язані з життям і кар’єрою одного з найвідоміших представників хіп-хопу.

Нагадаємо, раніше ми писали про скандал P Diddy та як “Білі вечірки” похитнули світ спорту.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *