У Держдепі США закликали Росію не погрожувати Вашингтону ядерним конфліктом

Речник Державного департаменту США Метью Міллер відреагував на заяви експосла РФ у Штатах Анатолія Антонова, який пригрозив Вашингтону ядерним зіткненням.
Державний департамент США. Фото – apnews.com

Представник Державного департаменту США прокоментував заяви Антонова на адресу Америки. Під час брифінгу Міллер зауважив, що погрози експосла країни-агресора стосовно «лобового ядерного зіткнення» РФ із Штатами є недоречними, інформує видання «Kreschatic».

Після звільнення з посади, яку він обіймав з 2017 року, російський дипломат в інтерв’ю російським пропагандистам почав погрожувати Сполученим Штатам Америки ядерним конфліктом із державою-терористом у разі зняття обмежень Вашингтоном на застосування далекобійної зброї ЗСУ для нанесення ударів вглиб РФ.

Речник Держдепу, реагуючи на висловлювання експосла, зазначив, що Москві наразі недоречно продовжувати робити подібні заяви, які у США чують вже протягом деякого часу.

Нагадаємо, що глава Міноборони РФ Андрій Бєлоусов нещодавно відвідав Китай. Аналітики вашингтонського Інституту вивчення війни пояснили, що стоїть за візитом представника Москви до Пекіну.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *