Трамп випереджає Гарріс у перегонах за президентське крісло: результати опитування

Колишній президент США Дональд Трамп вперше випередив віце-президента Камалу Гарріс у прогностичній моделі Decision Desk HQ/The Hill.
Дональд Трамп. Фото - Forbes

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на The Hill

Згідно з останніми даними, шанси Трампа на перемогу на президентських виборах зараз становлять 52%, тоді як Гарріс має лише 42%. Цей результат є значним зрушенням після кількох місяців, коли саме Гарріс була лідером у прогнозах.

До середини жовтня розподіл шансів між двома кандидатами коливався навколо 50%, однак подальші зміни на користь Трампа відзначилися, зокрема, покращенням його позицій у ключових штатах. 

Перш за все, Трамп почав випереджати Гарріс у Вісконсині та Мічигані, які до цього демонстрували слабку підтримку віце-президента. Також Трамп вже мав невелику перевагу в Арізоні, Джорджії та Північній Кароліні.

Із семи вирішальних штатів, які можуть визначити результат виборів, лише Пенсильванія ще схиляється на користь Гарріс. Однак прогнози залишаються невизначеними, оскільки відрив у всіх цих штатах знаходиться в межах похибки опитувань.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Німеччина заарештувала підозрюваного в тероризмі для запобігання нападу на посольство Ізраїлю.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version