Нова хвиля позовів проти P Diddy: скандальні звинувачення набирають обертів

Американський репер та продюсер Шон Комбс, більш відомий як P Diddy, опинився в центрі нової хвилі скандалів.
P.Diddy. Фото - CBC

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Mirror US

Його звинувачують у численних сексуальних злочинах, включаючи зґвалтування та сексуальні напади. Ці звинувачення набирають обертів у судових позовах, які продовжують надходити до судів. Протягом останнього часу кілька осіб подали цивільні позови, заявляючи про сексуальні домагання з боку музиканта.

Юрист Тоні Бузбі, який представляє постраждалих, повідомив, що нові позови будуть подаватися регулярно. У судових документах зазначено, що лише за минулий тиждень було подано п’ять позовів, у яких дві жінки звинувачують репера у сексуальному насильстві у 2022 році.

Окрім цього, ще один позов стосується ймовірного зґвалтування неповнолітньої. Усі ці справи активно розслідуються, і адвокати впевнені, що попереду буде ще більше обвинувачень.

Наразі P Diddy перебуває під вартою в Нью-Йорку, очікуючи судового процесу, який заплановано на травень 2025 року. Його обвинувачують не лише у сексуальних злочинах, але й у торгівлі людьми, рекеті та інших серйозних кримінальних правопорушеннях. Попри всі звинувачення, сам музикант категорично заперечує свою провину.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що адвокат і політичний стратег, прокоментував скандал навколо P. Diddy.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *