Речниця МЗС Росії Марія Захарова обурилася написом на футболці Зеленського

Глава держави Володимир Зеленський записав звернення до українців у футболці із гаслом, який викликав істерику у росіян, зокрема у речниці МЗС РФ Марії Захарової.
Президент Володимир Зеленський у футболці із написом «Make russia small again». Фото – скріншот із відео

Ввечері 23 жовтня глава держави традиційно опублікував відеозвернення до українців. На відео він був одягнений у чорну футболку із принтом, який обурив росіян.

На предметі одягу гаранта був заклик «Make russia small again», що у перекладі із англійської означає «Зробимо росію знову маленькою», інформує видання «Kreschatic».

Пізніше з’ясувалося, що футболку бренду ICUV президенту подарувала екснардепка Ганна Гопко. Відомо, що главі держави також презентували футболки із написами «Ukraine NATO now» та «Make Russia Pay».

Володимир Зеленський
Зеленському дарують футболки із написами «Make russia small again», «Ukraine NATO now», «Make Russia Pay». Фото – Hanna Hopko / Facebook

На оригінальний одяг лідера українців звернули увагу й у Міністерстві закордонних справ Російської Федерації – речниця дипломатичного відомства Марія Захарова висловила невдоволення гаслом на його футболці.

«Маленькою, як що? СРСР? Російська імперія? О, я зрозуміла! Як Київська Русь. Для цього нам потрібен Київ. Ти сам це сказав, чортів придурку», – видала офіційна представниця російського МЗС.

Як повідомлялося, в ООН спробували виправдати поїздку генсека організації Антоніу Гутерреша у російську Казань на саміт БРІКС та зустріч із кремлівським диктатором.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *