Республіканці та дострокове голосування у США: боротьба за кожен голос триває

З огляду на рівність між кандидатами, від кожного голосу залежить, хто займе Овальний кабінет.
Голосування. Фото - Microsoft

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Bloomberg

За два тижні до виборів президентські перегони у США набирають нових обертів, і дострокове голосування стає ключовим елементом стратегій обох партій. За даними перших днів голосування, у трьох головних штатах, де вирішуватиметься доля виборів — Арізоні, Неваді та Північній Кароліні, — значну частину дострокових голосів подали республіканці, що посилює оптимізм серед прихильників Дональда Трампа.

У Північній Кароліні, де від початку дострокового голосування було зафіксовано значний приріст голосів від виборців похилого віку, партія активно працює над мобілізацією своєї аудиторії. Старші виборці, як правило, мають консервативні погляди, що додає надії на підтримку республіканців у штатах, де результат може виявитися вирішальним.

У Пенсильванії, на відміну від більшості інших штатів, демократи наразі випереджають республіканців за кількістю достроково поданих голосів. Втім, оскільки багато прихильників Трампа надають перевагу голосуванню в день виборів, результат досі залишається непередбачуваним.

Республіканці намагаються змінити традиційне ставлення до дострокового голосування, яке роками критикував Трамп, проте сьогодні ця стратегія набуває для партії важливого значення. Активне голосування серед республіканців покликане не лише забезпечити додаткову підтримку, а й надати їм більше часу для залучення нових виборців у ключових штатах.

Попередні дані також свідчать про рекордні показники дострокового голосування у Джорджії, Мічигані та Вісконсині. Виборчі комісії повідомляють, що активність виборців у перші дні голосування перевищує всі попередні показники, що додає інтриги до поточних перегонів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Лукашенко висловився щодо намірів Москви приєднати Білорусь до РФ.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *