Аналітики ISW пояснили, чому Путіну доведеться різко змінити план ведення війни проти України

Аналітики вашингтонського Інституту вивчення війни повідомили, що кремлівський диктатор Володимир Путін буде змушений різко змінити план ведення війни проти України.
Російський диктатор Володимир Путін. Фото – ria.ru

Експерти американського Інституту вивчення війни у своєму звіті пишуть про те, що лідер росіян був змушений різко змінити план ведення війни проти України з двох причин – нестачу людського ресурсу та економічні проблеми, інформує видання «Kreschatic».

Аналітики пояснили, що ресурси країни-агресорки обмежені і Москва не зможе не рахуватися з цим нескінченно довго, в один момент економіка РФ все ж таки досягне точки вигорання. Саме це завдасть величезних збитків Росії.

В ISW нагадали, що ще у липні глава центрального банку Росії Ельвіра Набіулліна скаржилася, що виробничі потужності та робоча сила в країні «майже виснажені».

У таких умовах кремлівський диктатор має переглянути забезпечення ресурсами свого окупаційного війська для продовження бойових дій або змінити спосіб ведення війни проти України задля збереження стабільності свого режиму в РФ.

Експерти пишуть, що російський лідер боїться оголошувати ще одну хвилю так званої часткової мобілізації чи впроваджувати загальний призов у військо. Тому Путін вдався до криптомобілізації, яка дає ще більше навантаження на економіку держави-терориста. Перекидання північнокорейських бійців у РФ та Курську область свідчать про те, що вся система формування окупаційних сил дуже слабка.

Як повідомлялося, білоруський диктатор Олександр Лукашенко висловився щодо намірів Москви приєднати Білорусь до РФ.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version