Apple представила оновлені MacBook Air із процесором M3

Apple представила оновлену версію ноутбуків MacBook Air з новим процесором власної розробки M3
Нові 13- та 15-дюймові MacBook Air оснащені потужним чіпом M3, який має суперпортативний дизайн, енергоефективну продуктивність і цілий день роботи від батареї. Фото - Apple

Як повідомляє «Kreschatic», у прес-релізі компанії підкреслюється, що з M3 MacBook Air працює на 60% швидше, ніж із процесором M1, і в 13 разів швидше, ніж із процесором Intel.

Нові ноутбуки зможуть до 18 годин працювати без підзарядки, обіцяє Apple, підтримувати два зовнішні екрани та вдвічі більшу швидкість Wi-Fi з’єднання.

Зовнішньо оновлений ноутбук залишився таким же, як модель з процесором M2, представлена в липні 2022 року.

Ігри стануть ще кращими на MacBook Air із M3, забезпечуючи неймовірну продуктивність, захоплюючу графіку та такі функції, як ігровий режим у macOS Sonoma. Фото – Apple

Ноутбук також буде доступний у версіях з дисплеєм діагоналлю 13 або 15 дюймів і з корпусом чотирьох кольорів – темно-синього і трьох відтінків сірого.

Це наш найпопулярніший і найулюбленіший Mac, і більшість клієнтів обирають його перед будь-яким іншим ноутбуком. А сьогодні він стає ще кращим із чіпом M3 і новими можливостями.

– сказав Грег Джосвяк, старший віце-президент Apple із світового маркетингу.

Від студентів коледжів, які здобувають дипломи, до бізнес-користувачів, яким потрібна висока продуктивність. Або для будь-кого, хто просто хоче неперевершене поєднання продуктивності, портативності та кращого в галузі часу автономної роботи. І все це в безвентиляторному дизайні, новий MacBook продовжує залишатися найкращим у світі тонким і легким ноутбуком.

У країнах, де Apple має офіційні магазини і авторизовані дилери (Росія до них не входить) нові моделі надійдуть у продаж у п’ятницю, 8 березня. На американському ринку MacBook Air з дисплеєм 13 дюймів коштуватиме від 1099 доларів, з дисплеєм 15 дюймів – від 1299 доларів. Після виходу нового MacBook модель Air з процесором M2 коштуватиме на американському ринку від 999 доларів.

Також раніше ми писали про те, що Apple припинила інвестиції в розробку власного електромобіля

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version