Nike представила нову колекцію кросівок, які були розроблені штучним інтелектом (ФОТО)

Коли справа доходить до дослідження того, куди прямує взуття, потрібно враховувати багато речей: технологію, матеріали, стиль, розповсюдження тощо
Денис Тарнавський 27.4k 13 comments
Фото - hypebeast.com

Компанія Nike застосувала новий підхід до мрій про те, куди прямують її найновіші моделі, використовуючи штучний інтелект для розробки кросівок.

Як повідомляє «Kreschatic», на виставці на олімпійську тематику в Парижі, де, зокрема, було представлено багато нових силуетів Air-based, було включено додаткову демонстрацію взуття, розробленого штучним інтелектом.

Використовуючи дані, зібрані від таких спортсменів, як французький професійний баскетболіст Віктор Вембаньяма, були розроблені спеціальні форми та стилі відповідно до їхніх потреб. Все, починаючи від аеродинамічних, витончених форм і закінчуючи високими силуетами з великими підошвами, було втілено в життя для виставки. Усі спортивні бренди «A.I.R» із чорними галочками, що контрастують на білому верху, а багато унікальних помаранчевих елементів Air наявні в кожній парі взуття.

На жаль для тих, хто хоче отримати в свої руки одні з цих дивних концептуальних кросівок, очікується, що жодна з моделей не дебютує в роздрібній торгівлі в майбутньому. Проте слідкуйте за новинами, оскільки Nike продовжує знаходити нові способи розширити межі дизайну взуття.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що cпортивний гігант Nike звільняє працівників через погані продажі і зростаючу конкуренцію

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
13 Comments