Генеральний директор Microsoft зустрінеться з президентом Індонезії під час регіонального туру

Головний виконавчий директор Microsoft Сатья Наделла має зустрітися з президентом Індонезії Джоко Відодо, ставши черговим главою американської корпорації, який відвідав Південно-Східну Азію, оскільки регіон починає інвестувати в технології
Сатья Наделла також відвідає такі країни, як Таїланд і Малайзія. Фото - Bloomberg

Як повідомляє «Kreschatic», міністр інформації та комунікацій Буді Арі Сетіаді підтвердив те, що Сатья Наделла і Джоко Відодо зустрінуться у вівторок. За його словами, Індонезії необхідно розвивати свій технологічний сектор, і ця зустріч буде корисною для країни, пише Bloomberg.

Найбільші світові технологічні компанії розглядають Південно-Східну Азію як ринок, що розвивається, і потенційне місце для більшої кількості своїх операцій, особливо в умовах підвищеної напруженості між Пекіном і Вашингтоном. Цього місяця генеральний директор Apple Тім Кук також відвідав Індонезію та рекламував можливість виробництва деяких гаджетів компанії в цій країні.

Тім Кук
Генеральний директор Apple Тім Кук прибув на зустріч із президентом Індонезії Джоко Відодо в Джакарті 17 квітня 2024 року. Фото – Bloomberg

Microsoft, найдорожча компанія у світі, робить ставку на нові технології, такі як генеративний штучний інтелект, щоб розширювати свої продукти та послуги. Регіони з нижчими витратами, такі як Південно-Східна Азія, могли б надати йому кадри, необхідні для розробки таких пропозицій.

Після Індонезії Сатья Наделла планує відвідати Таїланд і Малайзію, щоб відвідати заходи компанії, присвячені технологіям штучного інтелекту.

Також раніше ми писали про те, що hосійські хакери зламали паролі керівників Microsoft

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати