Новий проєкт кіберполіції «Чатові онлайн»: переходь від мрій до дій

Одразу виникає питання, хто такі чатові онлайн?

Як повідомив начальник відділу управління протидії кіберзлочинам в місті Києві, майор поліції Олег Дубіна, чатові онлайн – це проєкт який входить до екосистеми BRAMA, створений волонтерами та небайдужими громадянами за підтримки Департаменту кіберполіції, головною ідеєю якого є протидія інформаційній експансії ворога. Веб сайт «Чатові онлайн» створено як альтернативу Telegram, який об’єднуватиме декілька напрямків діяльності для більшого зацікавлення та залученості користувачів.

Взагалі, що пропонує даний проєкт?

Як зареєструватись на сайті Чатові онлайн?

Вебсайт “Чатові онлайн” розробляється Ukrainian IT HUB за підтримки Акселераційної програми Act to Support проєкту “Фенікс”, що виконується Фондом Східна Європа коштом Європейського союзу.

Екосистема Брама направлена на захист медіа простору  від російської пропаганди, блокування каналів поширення дезінформації,  протиправного та забороненого контенту. Також, метою проєкту є покращення медіа-грамотності українців, зменшення впливу пропаганди на суспільство та популяризація безпечного поводження в мережі інтернет.

 Перш за все соціальний проєкт Брама – це  синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі.

Головна мета проєкту – це очищення інформаційного простору від російської пропаганди та дезінформації, знищення осередків незаконного поширення протиправного та забороненого контенту.

Гасло за яким ми працюємо – ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО ТИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! https://t.me/+HtXlp5KSswNlYzNi.

https://chatovi.online/ –  посилання на офіційний сайт проєкту.

Share This Article
Наша інформація - це ключ до розуміння подій
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *