Президент Аргентини Хав’єр Мілей хоче перетворити свою країну в світовий центр штучного інтелекту

Президент Аргентини Хав'єр Мілей планує зустрітися з генеральним директором Meta Platforms Марком Цукербергом та іншими керівниками технологічних гігантів у Кремнієвій долині наприкінці травня
Хав'єр Мілей планує зустрітися з керівниками Meta Platforms, Google, Apple та OpenAI. Фото - independent.co.uk

Як повідомили джерела агентства Bloomberg, президентська місія в Сан-Франциско включатиме зустрічі з представниками Apple, OpenAI, Google, а також інших компаній у технологічній індустрії. У місії візьме участь сам Хав’єр Мілей та посол Аргентини в США Херардо Вертейн.

Ця поїздка відбдеться після зустрічі інвестора з Кремнієвої долини Пітера Тіля з Мілеєм в Буенос-Айресі на початку цього місяця. Як повідомляє «Kreschatic», Хав’єр Мілей також вже провів дві зустрічі з генеральним директором Tesla Ілоном Маском, зокрема нещодавно на конференції Інституту Мілкена в Лос-Анджелесі. Лібертаріанець отримав міжнародну похвалу від мільярдера Стенлі Дракенміллера за свою кампанію жорсткої економії.

Марк Цукерберг
Марк Цукерберг. Фото – Bloomberg

Рада президентських радників з економічних питань на чолі з Деміаном Рейделем узгоджує останні деталі, щоб висунути та визначити порядок денний, який шукатиме інвестиції для перетворення Аргентини на світовий центр штучного інтелекту.

Чиновники переконані, що Аргентина має порівняльні переваги: великі території, відкриті для забудови, холодна погода, першокласний людський капітал і, тепер, уряд, дружній до бізнесу.

Також раніше ми писали про те, що Аргентина попросила про приєднання до НАТО

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *