Після замаху на Трампа вартість акцій його соцмережі Truth Social різко зросла

Акції Trump Media, яка керує платформою Truth Social, зросли приблизно на 31%
Ціна акцій Trump Media, яка керує платформою Truth Social, піднялася на 70% на передринкових торгах у вихідні, перш ніж знову впасти. Фото - Guardian

Аналітики кажуть, що зростання вартості Truth Social відображує ставки на те, що невдалий замах підвищив шанси Трампа на перемогу на президентських виборах у США в листопаді, пише BBC.

Оскільки напруга перед виборами посилюється, інвестори роблять ставку на те, що більше людей підключаться до платформи соціальних мереж, щоб висловити свою точку зору, а також одними з перших переглянуть публікації президента Трампа та його команди.

– сказала Сьюзан Шмідт, голова відділу державного капіталу в Інвестиційній раді штату Вісконсін.

Однак аналітик Уолл-стріт Кері Ліхі сказав, що цей стрибок вартості акцій «більше про вибори, ніж про бізнес», зазначивши, що Truth Social було важко розвиватися.

Якщо шанси Трампа бути обраним зростуть, його компанія буде ціннішою? Деякі трейдери так вважають. Я впевнений, що якби Байден вибув з гонки, акції Truth Social впали б.

– додав він.

замах на Трампа
Дональд Трамп одразу після невдалого замаха. Фото – AP

Як повідомляє «Kreschatic», Дональд Трамп заснував Trump Media and Technology Group у 2021 році після того, як він програв президентські вибори 2020 року і був тимчасово відключений від основних соціальних платформ, включаючи Twitter і Facebook, які звинуватили його в підбурюванні до насильства після заворушень на Капітолійському пагорбі.

Truth Social переважно дотримується того ж формату, що й X, раніше Twitter, і має близько 2 мільйонів активних користувачів, хоча твердження різняться залежно від джерел.

Трамп є мажоритарним акціонером компанії. За нинішньою ціною акцій – приблизно 40 доларів за акцію – його активи коштують приблизно 5 мільярдів доларів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Зеленський висловився про замах на Трампа

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *